Skip to content

Storm Kurs og Beredskap AS eies av bedriftshelsetjenesten Aktiv HMS AS og sikkerhetsselskapet Storm Sikkerhet AS.

Vi har som mål å skape trygge og sikre medarbeidere hos våre kunder, gjennom å gi effektiv og nødvendig kursing og opplæring.
Alle våre kursholdere har lang praktisk erfaring fra fagfeltene de underviser i, samt god undervisningskompetanse og formidlingsevne.
Vi kan skreddersy kursopplegg, spesielt tilpasset den enkelte virksomhetens behov, innen bl.a. førstehjelp, brannvern, FSE, HMS, ran, svinn og konflikthåndtering.

Vi skal også være en totalleverandør av førstehjelps-, brannverns- og sikkerhetsutstyr til bedriftsmarkedet. Vårt mål er å være konkurransedyktige på pris, samtidig som at vi leverer en kvalitet vi kan stå inne for.

Storm Kurs og Beredskap AS holder til på Forus, like ved Stavanger, men kan levere tjenester og utstyr over hele landet.

Betingelser:
Våre betingelser

Fakturainformasjon:
Org.nr: 919 018 127 MVA
Faktura: EHF eller epost: stormkursogberedskap@ebilag.com

Kurs Lokale

Våre lyse og moderne kurslokaler finner du sentralt plassert på Forus. Lokalene er fleksible, og kan benyttes til mange forskjellige typer kurs. Lokalene ligger like i nærheten av bussveien mellom Stavanger og Sandnes. Det er også gratis parkering utenfor, dersom du ankommer med bil.

Back To Top